Cercar

Blog - Blog

Blog

Per què és essencial netejar les campanes extractores?

La campana extractora és un element clau en qualsevol cuina, sigui domèstica o industrial. La seva funció principal és eliminar les olors, el greix i la humitat generats durant la cocció, mantenint així un ambient més saludable i agradable. No obstant això, amb el pas del temps, les campanes s'obstrueixen amb greixos i altres residus, perdent eficàcia i comportant diversos problemes.

Per què és tan important netejar-les regularment?

  • Seguretat: L'acumulació de greix a la campana pot provocar incendis. A altes temperatures, aquest greix s'encén amb facilitat, posant en risc la teva seguretat i la de la teva família.
  • Eficiència: Una campana obstruïda no funciona correctament, perdent la seva capacitat d'extracció. Això fa que les olors i la humitat s'estenguin per tota la cuina, deteriorant els mobles i els electrodomèstics.
  • Higiene: El greix acumulat a la campana és un focus de bacteris i altres microorganismes, que poden contaminar els aliments i provocar problemes de salut.
  • Durabilitat: Una neteja regular prolonga la vida útil de la campana extractora, ja que evita la corrosió i el deteriorament dels materials.

Quins són els principals problemes causats per una campana bruta?

  • Mal funcionament: La campana fa més soroll, treballa de manera ineficient i pot fins i tot deixar de funcionar.
  • Malalties respiratòries: L'acumulació de greixos i olis a l'aire pot provocar irritacions a les vies respiratòries, especialment en persones amb asma o al·lèrgies.
  • Mal olor: La cuina adquireix una olor desagradable i persistent, difícil d'eliminar.
  • Risc d'incendi: Com ja hem esmentat, el greix acumulat és altament inflamable.

Com netejar la campana extractora?

La neteja de la campana extractora ha de ser realitzada per professionals amb els productes i equips adequats. A AsisGrup, oferim un servei de neteja i manteniment integral, adaptat a les necessitats de cada client. Realitzem neteges periòdiques, des de manteniments mensuals fins a revisions trimestrals, assegurant sempre un funcionament òptim de la teva campana extractora.

Contacte amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost sense compromís.


Documents

No hi ha documents a mostrar