Cercar

Blog - Blog

Blog

Neteja i desinfecció de cuines industrials amb vapor sec saturat

L’activitat que desenvolupen les cuines industrials de restaurants, bars, hotels, cuines de càtering, sales d’especejament, magatzems i l'hostaleria en general, exigeix una neteja i higienització al màxim nivell. A més d’assolir els seus objectius han d’acomplir amb les normatives actuals sobre la higiene dels productes alimentaris, i els plans de control basats en el Sistema d’Anàlisis de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

La neteja amb vapor sec saturat permet netejar i desinfectar pràcticament qualsevol superfície. L’alta temperatura elimina restes de greixos i olis, així com bactèries, gèrmens, agents patògens, virus, fongs, espores, protozous, coliformes, nematodes, rotaviurs, quists, ous d’insectes, etc.

Netegem

Zona calenta: cremadors, planxes, graelles i forns

Zona extracció: campana i filtres

Zona de treball: superfícies, fogons i lleixes

Zona terres i taulells

El vapor sec saturat (VSS), està compost per només un 4% d’aigua i té una temperatura propera als 200º.

Resultat: Desinfecció total sense restes d’aigua ni productes.

  • Desinfecció total
  • Baix consum d’aigua
  • Superfícies seques a l’instant
  • Neteja en profunditat fins i tot allà on no arribem
  • Reducció de l’ús de productes químics
  • Mètode totalment ecològic

La neteja VSS és una tecnologia compatible amb els programes de desinfecció més exigents, com les sales blanques, i amb els requisits de certificació de les normes marc GFSI (Global Food Safety Initivative).

Contacta’ns per fer-te un pressupost al 972 410 325 o aquí.

vapor sec saturat cuines industrials servei neteja girona hostaleria ASISnet control neteja


Documents

No hi ha documents a mostrar